ΣΕ ΠΟΣΕΣ ΜΕΡΕς ΘΑ ΕΧΩ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ;

Οι παραγγελίες μας εφόσον γίνουν έως τις 3μμ, αποστέλονται την ίδια ημέρα και παραδίδονται σε 1 με 2 εργάσιμες. Δείτε αναλυτικά τους τρόπους αποστολής εδώ.

ΠΩΣ ΓΙΝΟΜΑΙ ΜΕΛΟΣ;

Στην Fearless έχουμε φτιάξει μια ομάδα που αποτελείται από τους πιο πιστούς υποστηρικτές μας, την Fearless FC! Εκεί μπορούν να συμμετέχουν όλοι όσοι δημιουργούν λογαρισμό στην σελίδα μας, ώστε να μαζεύουν πόντους με κάθε αγορά, να συμμετέχουν σε μοναδικές κληρώσεις αλλά και να επωφελούνται απο μοναδικα προνόμια! Δείτε αναλυτικά εδώ.

ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΑΝ ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ;

Φυσικά! Τυχόν αλλαγές στα προϊόντα γίνονται, χωρίς κάποια χρέωση στα έξοδα αποστολής, εφόσον το προϊόν δεν έχει χρησιμοποιηθεί. Δείτε αναλυτικά εδώ.

ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Η ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΜΟΥ;

Μπορείτε να βλέπετε ανα πάσα στιγμή που βρίσκεται η αποστολή σας εδώ.

ΠΩΣ ΔΙΑΛΕΓΩ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ;

Δείτε εδώ τον αντίστοιχο οδηγό.

ΠΩΣ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ ΓΑΝΤΙΑ;

Πολλές φορές σαν τερματοφύλακες προσπαθούμε να επιλέξουμε γάντια και βλέπουμε διάφορα σύμβολά ή χαρακτηριστικά αλλά δεν γνωρίζουμε σε τι αντιστοιχεί το καθένα ή τι ταιριάζει περισσότερο σε εμάς. Γι’ αυτό και δημιουργούμε έναν οδηγό βήμα-βήμα για το πώς να επιλέξετε τα σωστά γάντια!

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΣΗ;

Εξατομίκευση ή τύπωμα είναι μια προσθήκη της επιλογής σας, ώστε να αναγράφει το προϊόν κάτι που εσείς θα επιλέξετε, όπως παραδείγματος χάρη το όνομα, τον αριθμό ή ότι άλλο σας έρχεται στον νου! Το μόνο που χρειάζεται είναι να το προσθέσετε στο αντίστοιχο πεδίο, να επιλέξετε το χρώμα που επιθυμείτε και σύντομα θα έχετε στα χέρια σας ένα μοναδικό ζευγαρι όπως ακριβώς το είχατε φανταστεί! Δείτε εδώ τον αντίστοιχο οδηγό.

ΠΩΣ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΩ ΤΑ ΓΑΝΤΙΑ ΜΟΥ;

Μια από τις συχνότερες ερωτήσεις που μας γίνονται στην FEARLESS είναι στο πως να καθαρίσετε, να φυλάξετε αλλά και γενικά να φροντίσετε τα γάντια σας. Δείτε εδώ τον αντίστοιχο οδηγό.

ΕΧΕΤΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ;

Στην Fearless πολλές φορές δεχόμαστε ερωτήσεις από τους γονείς των μικρών μας φίλων, οι οποίοι μαζί με τα παιδιά τους, εισέρχονται στον μοναδικό κόσμο των τερματοφυλάκων. Γι’ αυτό και δημιουργήσαμε έναν οδηγό από τις πιο συχνές ερωτήσεις ώστε να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε το κατάλληλο ζευγάρι! Δείτε εδώ τον αντίστοιχο οδηγό.

ΕΧΕΤΕ ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ;

Τα γραφεία της εταιρίας μας βρίσκονται στην Κ. Παλαιολόγου 54, Ν. Ερυθραία Αττικής 14671. Μπορείτε να κάνετε τις παραλαβές ή τις αγορές σας από Δευτέρα έως Παρασκευή, από 9πμ έως και 5μμ.

Το κατάστημα διαθέτει εγκεκριμένο τερματικό αποδοχής καρτών POS, ενώ είναι δυνατή και η πληρωμή με μετρητά.