GHIDUL PARINTILOR

La Fearless primim adesea întrebări de la părinții micilor noștri prieteni care, alături de copiii lor, intră în lumea unică a portarilor. De aceea am creat un ghid din cele mai frecvente întrebări pentru a vă ajuta să alegeți perechea potrivită!

Ce marime de manusi ar trebui sa iau?

Alegerea mărimii mănușilor trebuie făcută după consultarea tabelului de mărimi corespunzător. Mărimea mănușii nu are o corelație directă cu vârsta portarului.

Cat dureaza manusile de fotbal?

În general, mănușile sunt un articol consumabil. La o vârstă fragedă, o pereche rămâne de încredere, cu utilizare de 3-4 ori pe săptămână, timp de aproximativ 2-4 luni. Aceasta depinde de utilizare, de suprafața de joc, de menținerea perechii și de experiența portarului (pe măsură ce portarii cresc, ei încetează să ridice cu palmele pe pământ). Prin urmare, la vârste mici, este recomandat să alegeți perechi mai ieftine pentru a facilita înlocuirea frecventă.

Cum le pot curata?

Puteți citi ghidul nostru detaliat aici .

Ce este protectia degetelor?

Protecția pentru degete este o bucată de plastic care se potrivește pe dosul degetelor (nu pe degetul mare), oferind mai multă protecție portarului și prevenind eventualele răni. Ele sunt recomandate în special pentru vârstele de până la 12 ani, unde portarii sunt încă pregătiți în tehnica de bază de manipulare a mingii. Există întotdeauna opțiunea de a le elimina (detașabile).

Ce este lipiciul pentru manusi?

Adezivul pentru mănuși este un produs inovator de la Fearless, care îmbunătățește calitatea contactelor mingii. Când este aplicat pe palmă, creează o umiditate lipicioasă, ajutând astfel portarul să prindă mingea. Poate fi folosit la antrenament și în meciuri, precum și pe mănuși uzate pentru a le îmbunătăți eficacitatea. Este necesar să spălați palma după utilizare, astfel încât materialul de pe mănuși să nu se usuce.

Care este diferenta intre taieturile manusilor?

Tăierea (degetul rulat, tăietura negativă, palma plată) se referă la metoda de cusut, în principal în zona degetelor, și afectează modul în care acestea se potrivesc în interiorul mănușilor și a contactelor mingii. Este o alegere personală a portarului, ceea ce li se potrivește cel mai bine, majoritatea portarilor folosind toate tipurile în mod intermitent.

Care este grosimea palmei?

Grosimea palmei se măsoară în milimetri și este cea mai elementară pentru calitatea mănușilor. De obicei, este între 3 sau 4 milimetri. Cu toate acestea, grosimea nu afectează în mod direct durabilitatea mănușilor, deși există posibilitatea ca o mănușă groasă să se uzeze mai ușor, deoarece este mai expusă datorită dimensiunii sale.

Ce este personalizarea?

Poate că ați văzut opțiunea de personalizare pe multe dintre produsele noastre, dar ce este de fapt? Personalizarea sau imprimarea este un plus la alegerea dvs., permițând produsului să afișeze ceva pe care îl alegeți, cum ar fi un nume, un număr sau orice altceva vă vine în minte! Vezi aici ghidul detaliat.

Ce model ar trebui sa aleg?

Diferența constă în latexul palmelor lor. Perechile PRO au German Contact Latex, în timp ce perechile X, V și I au Giga Grip. În termeni simpli, mănușile PRO au cea mai înaltă calitate în contactul cu mingea, dar cu o durabilitate mai mică împotriva uzurii, întrucât au latex mai sensibil, spre deosebire de mănușile X, care au o durabilitate foarte mare. Vezi aici ghidul detaliat.