Întrebări și răspunsuri

FAQ

Cat timp va dura sa primiti produsul?

Comenzile noastre, dacă sunt plasate până la ora 15:00, sunt expediate în aceeași zi și livrate în 1-2 zile lucrătoare. Vezi aici metodele de livrare detaliate.

Cum devin membru?

La Fearless, am creat un grup format din cei mai loiali suporteri ai noștri, Fearless FC ! Toți cei care își creează un cont pe site-ul nostru pot participa, să strângă puncte la fiecare achiziție, să participe la tombole unice și să beneficieze de privilegii exclusive! Vezi detalii aici .

Pot schimba produsul daca nu mi se potriveste?

Desigur! Orice modificare a produselor se face fără nicio taxă pentru costurile de transport, cu condiția ca produsul să nu fi fost utilizat. Vezi detalii aici .

Unde este comanda mea?

Puteți vedea oricând unde este expedierea dvs. aici .

Cum aleg marimea potrivita?

Consultați ghidul corespunzător aici .

Cum aleg manusile?

De multe ori ca portari, incercam sa alegem manusi si vedem diverse simboluri sau caracteristici dar nu stim cu ce corespunde fiecare sau ce ni se potriveste cel mai bine. De aceea am creat un ghid pas cu pas despre cum să alegeți mănușile potrivite!

Ce este personalizarea?

Personalizarea sau imprimarea este un plus la alegerea dvs., astfel încât produsul să afișeze ceva pe care îl alegeți, cum ar fi numele, numărul sau orice altceva vă vine în minte! Tot ce trebuie să faci este să o adaugi în câmpul corespunzător, să alegi culoarea pe care o dorești și în curând vei avea în mâini o pereche unică așa cum ți-ai imaginat! Consultați ghidul corespunzător aici.

Cum sa am grija de manusile mele?

Una dintre cele mai frecvente întrebări pe care le primim la Fearless este cum să vă curățați, să depozitați și, în general, să aveți grijă de mănușile dvs. Consultați ghidul corespunzător aici.

Ai sfaturi pentru parinti?

La Fearless primim adesea întrebări de la părinții tinerilor noștri prieteni, care, împreună cu copiii lor, intră în lumea unică a portarilor. De aceea am creat un ghid din cele mai frecvente întrebări pentru a vă ajuta să alegeți perechea potrivită! Consultați ghidul corespunzător aici.

Unde se afla Fearless

Sediul companiei noastre este în Grecia!