CUM SA AM GRIJA DE MANUSILE MELE?

Una dintre cele mai frecvente intrebari pe care le primim la FEARLESS este cum sa va curatati, sa depozitati si, in general, sa aveti grija de manusile dvs. Mai jos veti gasi cateva sugestii si sfaturi care va vor ajuta sa va faceti manusile sa reziste mai mult si sa le pastrati intr-o stare perfecta atat pentru jocuri, cat si pentru antrenament.

Nu folositi aceeasi pereche de manusi intre antrenament si meciuri

Oricât de mult fiecare antrenament este ca un joc, este adevărat că în joc ne dorim să profităm la maximum de mănuși. Prin urmare, vă sugerăm să aveți o pereche separată pentru antrenament și jocuri. Odată ce perechea de jocuri avertizează, puteți începe să o utilizați la antrenament.

Spalati-va manusile de fiecare data dupa utilizare

Ar trebui să vă spălați mănușile după fiecare sesiune de antrenament și după fiecare meci, în mod ideal folosind săpunul nostru pentru mănuși , pentru a îndepărta murdăria, noroiul și petele negre de gazon. Pentru curățare, folosiți apă la temperatura ambiantă. Asigurați-vă că turnați puțină apă și pe interiorul mănușii, pentru a elimina transpirația. Odată ce sunt curate, stoarceți-le și lăsați-le să se usuce natural. Acesta este poate unul dintre cele mai importante sfaturi pentru a face latexul durabil! În cele din urmă, ar trebui să vă spălați mănușile înainte de a le folosi pentru prima dată. Acest lucru ajută la îndepărtarea materialului care a fost aplicat în timpul producției pentru protecție în timpul depozitării

Pastrati manusile intr-un mediu umed

Vă sugerăm să păstrați punga de ambalare furnizată împreună cu mănușile și să o utilizați ca pungă de depozitare. Dacă nu intenționați să vă folosiți mănușile timp de câteva zile, spălați-le și depozitați-le în pungă. Asigurați-vă că latexul nu este 100% uscat. În acest fel vor fi gata de utilizare odată ce ai nevoie de ele și nu se vor usca.

Spalarea in masina de spalat

Vă puteți spăla mănușile în mașina de spălat la 30°C, dar nu prea des, deoarece poate deteriora latexul. Folosirea mașinii de spălat la fiecare 40-50 de zile este o soluție bună pentru o spălare temeinică a mănușilor, mai ales pe interior.

Acestea sunt câteva dintre sfaturile noastre bazate pe cunoștințele noastre despre materiale, dar și pe baza experienței noastre personale în postul cu cămașa nr.1.
Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de sfaturi suplimentare cu privire la întreținerea mănușilor dumneavoastră.

Adeziv pentru manusi

Este necesar să spălați palma după utilizare, astfel încât materialul de pe mănuși să nu se usuce.