CUM SA-MI ALEG MANUSILE?

De multe ori, ca portari, incercam sa alegem manusi si vedem diverse simboluri sau trasaturi dar nu stim la ce corespunde fiecare sau ce ni se potriveste cel mai bine. De aceea am creat un ghid pas cu pas despre cum să alegeți mănușile potrivite!

Unde vei juca?

Daca terenul este natural sau sintetic dar in stare buna, poti alege o pereche cu Contact Latex deoarece impactul in timpul caderilor va fi mult mai mic. În schimb, dacă terenul pe care vei juca nu este în stare bună, ar fi de preferat să purtați o pereche concepută pentru o durabilitate mai mare, întotdeauna cu opțiunea de a le combina cu lipici pentru mănuși !

Este pentru antrenament sau meci?

Deși fiecare antrenament este ca un meci, este adevărat că în timpul jocului ne dorim să scoatem 100% din mănuși. De aceea vă recomandăm să aveți o pereche pentru meciuri și una pentru antrenament. Odată ce perechea de meciuri se uzează (în funcție de meciuri, vârstă, câmpuri etc.), aceasta devine o „pereche de antrenament” și așa mai departe.

in ce conditii ai nevoie de ele?

Condițiile meteo în care vei juca sunt întotdeauna importante atunci când îți alegi mănușile. Mănușile indică întotdeauna condițiile meteorologice pentru care sunt proiectate, astfel încât să puteți obține calitatea maximă a contactelor cu mingea!

La ce nivel joci?

În general, mănușile sunt un articol consumabil. La vârste mai mici, o pereche continuă să fie de încredere, folosită de 3-4 ori pe săptămână, timp de aproximativ 2-4 luni. Aceasta depinde de utilizare, de terenul de joc, de menținerea perechii și de experiența portarului (pe măsură ce cresc, ei încetează să-și ridice palmele de pe pământ). De aceea, la o vârstă fragedă, este recomandat să alegeți perechi mai ieftine pentru a vă permite înlocuiri frecvente. Mai târziu, putem începe să alegem mănuși concepute pentru o calitate maximă în contactul cu mingea.

Ai ales marimea potrivita?

Consultați ghidul corespunzător aici .

Ar trebui sa aleg personalizarea?

Vrei ca perechea ta să fie unică? Vezi cum aici !